Hopper: de zakelijke deelfiets

Het is allemaal al geregeld: van herkenbare fietsen, slimme sloten en een gebruikersvriendelijke app, tot uitstekende service en onderhoud. Het deelfietsenconcept Hopperpoint helpt jou en je collega’s duurzaam op weg. Of het nu voor het dagelijkse woon-werkverkeer is of voor die zakelijke afspraak in het centrum: er staat altijd een Hopper klaar.

Binnen budget 

Met de Hopper reizen jij en je collega’s heel voordelig. Zo bespaar je in het centrum bijvoorbeeld al flink op parkeerkosten. De zakelijke deelfiets kost maximaal 10 euro per dag.

Pure tijdwinst 

Met een fiets sta je nooit in de file, ook niet in de spits. Bovendien hoef je niet eindeloos rondjes te rijden door het centrum om een parkeerplaats te vinden. Allemaal tijd die efficiënter ingezet kan worden.

Gezond en duurzaam

Bewegen in de buitenlucht is goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Bovendien is de Hopper een schoon alternatief voor de auto. Zo draagt Hopper bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Altijd paraat

Hopper is altijd beschikbaar: op het juiste moment en op de juiste plaats. Dat komt door goede service en onderhoud en een effectief roulatiesysteem. Via de app kunnen jij en je collega’s bovendien een Hopper reserveren.

 

De mogelijkheden van Hopperpoint

Hopperpoint biedt organisaties een totaaloplossing voor een duurzaam en praktisch deelfietsensysteem.

De mogelijkheden van Hopperpoint

Zoals gezegd, het staat allemaal al klaar. Er zijn ook genoeg andere mogelijkheden. Denk aan andere typen fietsen, zoals de e-bike of e-mountainbike. Of aan het gebruik van het slot en de app bij fietsen die jouw organisatie al heeft.

Dankzij het fietsslot van Hopperpoint heb je geen speciale fietsstallingen nodig en ook fietssleuteltjes behoren tot de verleden tijd. Veel gemakkelijker kan het toch niet?

Ben je benieuwd wat Hopperpoint voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Uitgelicht: 300 fietsen voor de laatste mijl

Onder de naam Bravofiets vind je in Tilburg, Den Bosch en Bergen op Zoom 300 deelfietsen bij bushaltes, op bedrijventerreinen en op centrale plaatsen.

Uitgelicht: 300 fietsen voor de laatste mijl

De drie steden hebben ieder 100 fietsen, verdeeld over 10 stations. Voor Arriva verzorgt Hopperpoint ‘the last mile’ van reizigers in het openbaar vervoer. De deelfietsen zijn er voor zakelijke gebruikers, inwoners van de steden en recreatieve bezoekers.

Hopperpoint leverde alle deelfietsen. De fietsen zijn voorzien van een – in eigen beheer ontwikkeld – slim slot dat beheer en gebruik via de app mogelijk maakt.

Branding op Hoppers

Hopperpoint is een slimme keuze voor organisaties die hun bereikbaarheid willen vergroten.

Je ziet de Hopper dan ook in steeds meer steden: in het centrum, op A-locaties en bij allerlei soorten bedrijven en overheidsinstellingen.
De branding op Hoppers zorgt natuurlijk meteen voor sterke lokale zichtbaarheid.
Met Hopperpoint geef je een nieuwe impuls aan je duurzaamheidsdoelstellingen. En dat mag gezien worden!