Dit is Hopper...

…de fiets die je deelt. Hoppers zijn comfortabele, goed onderhouden stadsfietsen die je tijdelijk gebruikt. Je vindt ze in centra, op A-locaties en bij bedrijven in steeds meer Nederlandse steden. Deze deelfiets is duurzaam, voordelig en goed voor je gezondheid. Waar je ook heen gaat, Hopper maakt je reis compleet.

Hopperpoint

Lekker flexibel

Hopper is er voor je als je hem nodig hebt. Je haalt je deelfiets op bij een Hopperpoint en brengt hem bij hetzelfde óf een ander Hopperpoint weer terug. En na jou gaat iemand anders weer met de Hopper op pad.

Alles-in-één app

In de app vind je Hopperpoints en het aantal beschikbare Hoppers. Ook kun je een Hopper reserveren als je dat fijn vindt. Een deelfiets ophalen, een overzicht van je gemaakte ritten en je gemaakte kosten: ook dat gaat allemaal met dezelfde overzichtelijke app (in iOS en Android).

Geen abonnement

Gebruik je de Hopper een poosje niet? Dan betaal je er ook niet voor. Je hebt geen abonnement nodig om, wanneer het jou uitkomt, een Hopper te gebruiken. Indien je een Hopper gebruikt betaal je €1,00 per 30 minuten en zet je de Hopper op slot buiten een station (de Hopper blijft dan in je bezit) betaal je maar €0,50 per 30 minuten en voor een hele dag betaal je maximaal een tientje.

Dit kun je met de Hopperpoint app

Dit kun je met de Hopperpoint app

Hopperpoints vinden

Met de app vind je snel alle Hopperpoints waar jij een deelfiets kunt ophalen en terugbrengen. Je ziet hier ook meteen het aantal beschikbare fietsen en je kunt voor de zekerheid een Hopper reserveren.

Klik! Van het slot

Jouw Hopper ontgrendel je met de app. Wil je jouw deelfiets tijdelijk parkeren? Dan zet je hem even op slot en ontgrendel je hem daarna weer met je app. Wil je de Hopper inleveren bij een Hopperpoint? Zet hem bij een Hopperpoint op slot, dan eindig je jouw rit automatisch.

Info en kosten

In de Hopperpoint app vind je verder natuurlijk jouw profielinstellingen, je gebruiksrapportage, je kosten en alle andere info die je nodig kunt hebben.

Hopperpoint locaties

Hier vind je alle Hopperpoint locaties. Er komen regelmatig nieuwe locaties bij, dus houd deze site of de app in de gaten.

Onze opdrachtgevers

Een kleine greep uit onze partners / klanten

Hopperpoint en WeMobile Sharing Solution

Hopperpoint maakt gebruik van de WeMobile Sharing Solution. Meer weten?

WeMobile Sharing Solution