De zakelijke Hopper

Ingezet door lokale en internationale bedrijven en medewerkers

 • Voordeliger reizen

  Je medewerkers reizen een stuk goedkoper met de Hopper. Er zijn geen aanschafkosten, brandstofkosten of parkeerkosten. Een Hopper gebruik je voor maximaal 9 euro per dag.

 • Altijd beschikbaar

  Hopperpoints werken met een effectief roulatiesysteem. Daardoor is er altijd een Hopper beschikbaar. Bovendien kunnen Hoppers met de app gereserveerd worden.

 • Goed voor de gezondheid

  Bewegen is goed voor je! Zeker in de buitenlucht. Een paar ritjes op de Hopper iedere week dragen daar natuurlijk aan bij. Ook draagt het gebruik van de Hopper bij aan een leefbaar milieu.

 • Bespaar reistijd

  In het centrum is een fiets vaak sneller dan een auto. Je medewerkers hoeven bijvoorbeeld niet op zoek naar parkeerplaatsen. Bovendien staan ze nooit in de file, ook niet in de spits.

vraag een zakelijk account aan

Download the Hopper app now!

Jouw merk op Hoppers en Hopperpoints?

Branding op Hopper

Hopperpoints, geautomatiseerde uitgiftepunten met 12 Hoppers, staan op verschillende A-locaties in de stad. En bij bedrijven die hun lokale zichtbaarheid willen vergroten door branding op Hoppers, hun bereikbaarheid willen vergroten door een praktisch vervoermiddel te bieden en een nieuwe impuls willen geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hopper staat bovendien voor duurzame mobiliteit. Door vaker de fiets te pakken, verbeteren medewerkers hun leefstijl en dragen ze bij aan een besparing op kosten voor reizen en parkeren.